Websites voor medische vrije beroepen

Mediwebs is gespecialiseerd in patiëntgerichte en toegankelijke websites voor medische beroepen en bedrijven uit de gezondheidssector.

verwachtingen patiënt

Bezoekers van je website hebben concrete verwachtingen. Patiënten zijn op zoek naar relevante informatie in een logische vorm. Geen gezoek. Geen gedoe. Mediwebs denkt met je mee, vanuit het standpunt van je bezoeker.

Wanneer kunnen we de arts telefonisch bereiken? Hoe maak ik een afspraak? Wat in dringende gevallen? Hoe contacteer ik de wachtdienst?

slimme oplossingen

Geautomatiseerde oplossingen vereenvoudigen je werk. Wij denken met je mee: een geplande e-mail voorkomt dat je patiënt zijn jaarlijkse controle vergeet, je patiënt ontvangt een bericht wanneer je planning onverwacht uitloopt, je contactpagina vermeldt meteen de huisarts of apotheek van wacht... Wij koppelen je website aan je agenda, afspraak of andere systemen. Zo weet je patiënt meteen wat wel of niet mogelijk is.

zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden is waar het bij online communicatie om draait. Je wil zichtbaar en dus vindbaar zijn. We optimaliseren je webpagina's zodat zoekmachines ze optimaal lezen en analyseren. Hierdoor scoren ze hoger in zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. SEO en SEA zoals het hoort .

lees meer over zoekmachine optimalisatie

efficiënt communiceren

Een slimme website en aanvullende online communicatie verhoogt je efficiëntie. Patiënten die je agenda online kunnen raadplegen, bellen je niet op tijdens je taken. Met een FAQ online reduceer je het aantal e-mails dat je dagelijks beantwoordt.

online adverteren

Reclame is in de medische zorgsector gereguleerd, maar niet verboden. Een gecertificeerd consulent werkt graag een campagne voor je uit. We focussen op maximale zichtbaarheid of een andere conversie, op maat van jouw wensen.

lees meer over online adverteren

e-mail marketing

De gewijzigde uren van vrije consultaties of je jaarlijkse vakantie, de patiënt merkt het meestal pas aan de deur van je praktijk. Belangrijke informatie wil je delen. Dankzij onze e-mail marketing tools hou je je patiënten makkelijk geïnformeerd. Vandaag gaat dat veel verder dan de klassieke nieuwsbrief.

lees meer over e-mailmarketing

Koen Van Nuffelen

Specialist in patiëntgerichte websites. Koen helpt je graag verder en bekijkt samen met jou de best passende oplossing om je online communicatie te verbeteren.