Ons team

Kris

Mede-oprichter en zaakvoerder van Mediwebs. Sinds de opkomst van het internet één van de enthousiaste pioniers in het bouwen van websites. Kris startte zijn professionele loopbaan 20 jaar geleden als lesgever informatica en webontwikkeling. Vandaag is hij actief betrokken bij IT-projecten binnen de ziekenhuissector. Kris is sterk in het omzetten van de noden uit de sector naar effectieve en functionele oplossingen.

Koen

Mede-oprichter en zaakvoerder van Mediwebs. Na het oplossen van de millennium-bug, startte Koen zijn programmeerwerk voor het internet. Sinds begin deze eeuw geeft hij trainingen in programmeren en webontwikkeling. Koen heeft een jarenlange ervaring als programmeur binnen de ziekenhuissector. Hij volgt nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen in de sector en zet deze om in de praktijk.

Erik

Online communicatie is het handelsmerk van Erik. Hij is de man die onze projecten in de zoekresultaten van Google naar een poleposition loodst. Zoekmachine optimalisatie, online adverteren, e-mail marketing en social media zitten in zijn bloed. Erik begeleidt onze klanten bij hun keuze naar de beste tools op maat van het project. Als je wil dat de juiste mensen je website vinden, dan is Erik je man.

Winke

Klare taal is de passie van Winke. Zij werkte op de redactie van Wablieft, al 30 jaar het Vlaamse epicentrum voor duidelijke taal. Je kent haar misschien ook van het Heerlijk Helder panel van Jan Hautkiet. Winke geeft opleidingen 'schrijven voor het web' en assisteert je bij het schrijven van klare taal, want toegankelijke informatie is een recht.

Miguel

Ons jong aanstormend talent. Miguel staat in voor de visuele magie van je website. Als web designer zorgt hij voor de aantrekkelijke en eigentijdse opmaak van de webpagina's. Zijn filosofie: het juiste grafische ontwerp versterkt je boodschap en stuurt je bezoeker naar het gewenste doel. Miguel creëert websjablonen op maat, voor verschillende webontwikkeling systemen. Miguel staat steeds te popelen om erin te vliegen.

Nicole

Alle marketing activiteiten zijn in goede handen bij Nicole. "Marketing is wetenschap" en binnen onze online projecten past zij deze wetenschap toe, waardoor de boodschap van onze klanten haar doel gericht bereikt. Nicole heeft frisse inzichten en ideeën hoe de bewustwording rond digitale communicatie in medische sector verhoogd kan worden. Nicole maakt het verschil.

Koen

Koen is de Woordenaar. Als copywriter is hij gespecialiseerd in het schrijven van wervende teksten. Binnen onze projecten verzorgt Koen ook de eindredactie: informatie wordt gecontroleerd op juistheid en volledigheid, taal- en spelfouten worden opgekuist. Koen voorziet of coördineert ook de vertalingen voor de online projecten van Mediwebs.