GZA

uitgebreide structuur overzichtelijk weergeven

Een eerste uitdaging bestond erin de uitgebreide structuur van de GZA groep overzichtelijk weer te geven. Dit werd uitgewerkt in nauwe samenspraak met de GZA groep om de interne wensen om te zetten naar een overzichtelijke structuur voor de bezoeker. Via het kleurgebruik zijn de verschillende onderdelen duidelijk herkenbaar: blauw voor de overkoepelende groep GZA, groen voor de drie ziekenhuiscampussen en oranje voor de acht WZC van de woonzorggroep.

Omdat de GZA Ziekenhuizen gefusioneerd zijn en de GZA groep zich presenteert als 1 ziekenhuis met 3  campussen werken we wat betreft de interface op basis van de 3 doelgroepen: patiënten, bezoekers en zorgverleners.

kostenefficiënte subsites

Mediwebs ontwikkelde een systeem om snel 'subsites' te creëren, waarbij GZA eenvoudig en kostenefficiënt nieuwe websites kan aanmaken voor diensten, afdelingen of specialismen. Deze krijgen automatisch dezelfde layout als de hoofdwebsite waaronder deze gecreëerd worden en afhankelijk van het onderdeel meteen ook het gepaste kleurenschema.

webite beoordeling VPP van 74,5%

Samen met het project team van GZA behaalden we de topscore van 74,5% op de criteria voor patiëntgerichte informatie (zie zorgkwaliteit.be ). Hieronder ziet u een vergelijking met enkele andere grote ziekenhuizen.

anysurfer label

Mediwebs ondersteunde de GZA groep voor het behalen van het AnySurfer label voor deze website.

project details

  • Klant: GZA
  • Diensten: CMS, enterprise website, systeem voor opzetten subsites, ontwikkeling artsenmodule, richtlijnen patiëntvriendelijke ziekenhuiswebsite, ondersteuning bij het behalen van het Anysurfer label
  • Datum: Januari 2014
  • Website: www.gza.be

Koen Van Nuffelen

Specialist in patiëntgerichte websites. Koen beantwoordt graag al je vragen over het project voor GZA en bespreekt graag vrijblijvend je nieuwe online project.