Referenties

Algemeen Ziekenhuis Lokeren

We creëerden deze website naar de wensen van onze klant, maar ook volgens de richtlijnen van het Vlaams Patiëntenplatform aangaande patiëntvriendelijke ziekenhuiswebsites. Deze website behaalde de hoogste score.

We ontwikkelden ook een doktersmodule, waarmee de patiënt makkelijk en snel de juiste arts kan vinden.

De site heeft een mobiele versie met aangepaste informatie. Telefoonnummers zijn actief bruikbaar. De bezoeker kan een wegbeschrijving oproepen vanaf zijn huidige locatie.

lees meer over deze casus
Website: www.azlokeren.be

GZA Ziekenhuizen & GZA Woonzorggroep

De uitdaging bestond erin de uitgebreide structuur van de GZA groep overzichtelijk weer te geven. Via het kleurgebruik zijn de overkoepelende groep GZA (blauw), de GZA Ziekenhuizen (groen) en de GZA Woonzorggroep (oranje) eenvoudig herkenbaar.

We kozen ervoor de informatie te structureren op basis van de 3 doelgroepen: patiënten, bezoekers en zorgverleners.

Mediwebs ontwikkelde ook een systeem om snel 'subsites' te creëren, waarbij GZA eenvoudig en kostenefficiënt nieuwe websites kan aanmaken voor afdelingen of specialismen.

lees meer over deze casus
Website: www.gza.be

Cocoun

Mediwebs creëerde deze meertalen website op maat voor Cocoun. Via het CMS (content management systeem) kan de klant zelf makkelijk de inhoud van de site aanpassen. De opmaak werd gebaseerd op het bestaande drukwerk.

Door het gebruik van getuigenissen van klanten, in de vorm van quotes, wordt op de website vertrouwen ingeboezemd en herkennen potentiële nieuwe klanten hun noden.

We ondersteunden Cocoun bij de online communicatie om haar diensten bekend te maken via blog en social media.

Website: www.cocoun.be

Pure Circle

Mediwebs creëerde een website op maat voor de KMO Pure Circle. Doel was een rustgevende website waarop elke pagina een unieke uitstraling heeft. Voor elke pagina gingen we samen met de klant op zoek naar de juiste sfeer. We adviseerden bij het toevoegen van een gepaste CTA (call to action) op elke pagina.

Ook deze website heeft een CMS (content management system), waardoor de klant makkelijk zelf de inhoud van de website kan aanpassen.

Mediwebs verzorgde ook de SEO (Search engine optimization) campagne.

Website: www.pure-circle.be

Koen Van Nuffelen

Specialist in patiëntgerichte websites. Koen beantwoordt graag al je vragen over onze verwezenlijkte projecten en bespreekt graag vrijblijvend je nieuwe online project.