Referenties

Groepspraktijk de Koeistraat

Mediwebs creëerde een website op maat voor Groepspraktijk de Koeistraat in Arendonk.

Doel was een informatieve website, waarop de bezoeker zo snel de gewenste informatie of contact gegevens vindt.

Er kan meteen online een afmaak maken met de gewenste huisarts via het extern systeem Doctena.

Ook prominent in beeld een overzicht van de meest aangewezen diensten en een snelle link om deze meteen te kunnen contacteren.

De website heeft een CMS (content management system), waardoor de klant makkelijk zelf de inhoud van de website kan aanpassen.

Website: www.dekoeistraat.be

Algemeen Ziekenhuis Lokeren

We creëerden deze website naar de wensen van onze klant, maar ook volgens de richtlijnen van het Vlaams Patiëntenplatform aangaande patiëntvriendelijke ziekenhuiswebsites. Deze website behaalde de hoogste score.

We ontwikkelden ook een doktersmodule, waarmee de patiënt makkelijk en snel de juiste arts kan vinden.

De site heeft een mobiele versie met aangepaste informatie. Telefoonnummers zijn actief bruikbaar. De bezoeker kan een wegbeschrijving oproepen vanaf zijn huidige locatie.

lees meer over deze casus
Website: www.azlokeren.be

GZA Ziekenhuizen & GZA Woonzorggroep

De uitdaging bestond erin de uitgebreide structuur van de GZA groep overzichtelijk weer te geven. Via het kleurgebruik zijn de overkoepelende groep GZA (blauw), de GZA Ziekenhuizen (groen) en de GZA Woonzorggroep (oranje) eenvoudig herkenbaar.

We kozen ervoor de informatie te structureren op basis van de 3 doelgroepen: patiënten, bezoekers en zorgverleners.

Mediwebs ontwikkelde ook een systeem om snel 'subsites' te creëren, waarbij GZA eenvoudig en kostenefficiënt nieuwe websites kan aanmaken voor afdelingen of specialismen.

lees meer over deze casus
Website: www.gza.be

Kinderwebsite AZ Lokeren

Dr. Haai verwelkomt kinderen op nieuwe kinderwebsite

Het AZ Lokeren stelt met trots haar nieuwe kinderwebsite voor. Samen met het gekozen beertje (meisje-jongen, 3-6 jaar of 7-11 jaar) ontdekt het kind de verschillende ruimtes doorheen het ziekenhuis: het onthaal, de speelkamer, de medische beeldvorming, de operatiekamer, de patiëntenkamer, de verpleegeenheid en de dokterskamer.

In elke ruimte valt er heel wat te ontdekken door op de verschillende voorwerpen en/of dieren te klikken. Op een toffe en kindvriendelijke manier komen kinderen alles te weten over de kinderafdeling. De info kan gelezen worden, daarnaast is er ook een gesproken versie beschikbaar.

Bron: Website AZ Lokeren

Koen Van Nuffelen

Specialist in patiëntgerichte websites. Koen beantwoordt graag al je vragen over onze verwezenlijkte projecten en bespreekt graag vrijblijvend je nieuwe online project.