Online communicatie voor de zorgsector

Digitale communicatie tussen patiënt en zorgverlener staat in Vlaanderen nog in de kinderschoenen. De sector staat op het punt om hierin een inhaalbeweging te maken. Mediwebs is jouw ervaren partner om je te lanceren op de online communicatiesnelweg.

e-mail marketing

De gewijzigde uren van vrije consultaties of je jaarlijkse vakantie, de patiënt merkt het meestal pas aan de deur van je praktijk. Belangrijke informatie wil je delen. Dankzij onze e-mail marketing tools hou je je patiënten makkelijk geïnformeerd. Vandaag gaat dat veel verder dan de klassieke nieuwsbrief.

lees meer over e-mailmarketing

zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden is waar het bij online communicatie om draait. Je wil zichtbaar en dus vindbaar zijn. We optimaliseren je webpagina's zodat zoekmachines ze optimaal lezen en analyseren. Hierdoor scoren ze hoger in zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. SEO en SEA zoals het hoort .

lees meer over zoekmachine optimalisatie

copywriting

Goede teksten aanleveren is een uitdaging bij de ontwikkeling van een nieuwe website. Je weet wat je wil vertellen, maar het schrijven is niet vanzelfsprekend. Onze copywriter schrijft jouw verhaal: professioneel en bevattelijk uit te schrijven.

social media

Social media hebben zich verankerd in het dagelijkse leven. Als communicatiemiddel zijn ze minstens even belangrijk geworden als de telefoon en e-mail. Mensen gebruiken social media voor ontspanning én als bron van informatie. Mediwebs helpt je om jouw doelpubliek via de juiste platformen te bereiken.

lees meer over social media

online adverteren

Reclame is in de medische zorgsector gereguleerd, maar niet verboden. Een gecertificeerd consulent werkt graag een campagne voor je uit. We focussen op maximale zichtbaarheid of een andere conversie, op maat van jouw wensen.

lees meer over online adverteren

klare taal

Kwalitatieve teksten zijn duidelijk voor al je bezoekers, ongeacht achtergrond of beperking. Onze specialiste herschrijft jouw teksten volgens de principes van 'klare taal'. Zo begrijpt iedereen jouw boodschap.

lees meer over klare taal

Vragen over onze expertise of diensten? Benieuwd of we je kunnen helpen?