Hedendaagse praktijkwebsites

Een praktijkwebsite is een dienstverlening voor de patiënt die informatie (praktisch, medisch, preventief) of communicatie (afspraak, telefoonnummer, mail) zoekt. We zetten de informatie die relevant is voor de patiënt dan ook centraal. Patiëntgerichte informatie helpt uw patiënt verder, bevordert de vertrouwensband en bespaart u kostbare tijd.

Uw eigen hedendaagse praktijkwebsite, reeds vanaf € 1.950 (excl. btw).

Patiëntgericht

Patiënten die alle gezochte informatie vlot op uw website vinden, zijn meer zelfredzaam en zullen u minder telefonisch contacteren.

Een goede (praktijk)website gaat uit van de noden van de bezoeker. We zorgen ervoor dat de patiënt meteen kan zien hoe een afspraak te maken en integreren uw afsprakensysteem in uw website. Het adres van uw praktijk en uw andere contactgegevens krijgen ook een prominente plaats, zeker voor bezoekers die uw praktijkwebsite bekijken via een mobiel toestel. De navigatie en structuur van uw praktijkwebsite bouwen we op vanuit het oogpunt van de bezoeker. Zodat die de gezochte informatie snel vindt.

Professioneel

Met een hedendaagse en kwaliteitsvolle website komt u professioneel over. Dit wekt vertrouwen bij de patiënt.

Zowel visueel, structureel als technisch is een Mediwebs praktijkwebsite helemaal mee met de nieuwste standaarden. Uw site krijgt een hedendaagse uitstraling, ondersteund door de beste en veiligste technologie. Dit alles uiteraard volgens alle wettelijke regels en deontologische richtlijnen van de Orde der Artsen.

Toegankelijk

Door de informatie op uw website toegankelijk te maken voor alle doelgroepen, moet u minder tijd investeren om deze toe te lichten.

Een Mediwebs praktijkwebsite beantwoord aan alle toegankelijkheidsnormen, zodat mensen met een beperking, zoals een visuele of fysieke handicap, uw site steeds vlot kunnen bezoeken. Onze schrijvers zijn gespecialiseerd in "Klare Taal", zodat de inhoud maximaal begrijpbaar is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geletterdheid of moedertaal.

Informatief

Patiënten zoeken online naar medische informatie. U kan via uw website de weg wijzen naar correcte informatie. Dit verhoogt de patiëntentevredenheid en kan u tijd besparen tijdens de consultatie.

Deze informatie hoeft u niet noodzakelijk zelf te voorzien. Mediwebs helpt u graag externe inhoud te integreren in uw praktijkwebsite. Het is ook waardevol advies voor dringende medische zorgen (noodnummers, ...) te vermelden.

Functioneel

U kan kleine aanpassingen op uw website zelf uitvoeren. Zo is uw website steeds up-to-date, nooit verouderde informatie.

Uw patiënten weten de correcte en meest recente informatie betreffende uw praktijk steeds terug te vinden op uw website. Zo zijn ze steeds op de hoogte van uw spreekuren en geplande vakanties. Door periodieke analyse van het gedrag van uw bezoekers, kunnen we uw praktijkwebsite blijven verbeteren.

Vlot vindbaar

Patiënten die uw website niet vinden, komen op ongewenste site terecht, waarvan u de inhoud niet beheert.

We optimaliseren uw praktijkwebsite voor zoekmachines, zodat uw bezoekers vlot de correcte en betrouwbare informatie vinden op uw eigen site.

Vragen over onze expertise of diensten? Benieuwd of we je kunnen helpen?